Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Хабарі за безперешкодну підприємницьку діяльність – викрито посадовця Держпродспоживслужби на Львівщині

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури викрито начальника одного із районних управлінь Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди від суб’єктів господарювання (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, посадовець організував схему одержання на систематичній основі коштів від суб’єктів господарювання за безперешкодне здійснення підприємницької діяльності.

Під час одержання неправомірної вигоди 10000 грн від підприємця за підписання товарно-транспортної накладної щодо поставки дров паливних твердих порід його затримано. Предмет неправомірної вигоди вилучено.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Досудове розслідування та оперативний супровід у кримінальному провадженні здійснюється територіальним управлінням ДБР, розташованим у м. Львові, за матеріалами Управління СБУ у Львівській області

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

За матеріалами Львівської обласної прокуратури