Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Хуліганство і побиття місцевого мешканця – підозрюється депутат селищної ради Дніпропетровщини і двоє його співучасників

За процесуального керівництва Першотравенської окружної прокуратури повідомлено про підозру депутату Межівської селищної ради Дніпропетровської області і двом місцевим мешканцям у заподіянні тілесних ушкоджень середньої тяжкості, вчинених за попередньою змовою групою осіб, та хуліганських дій (ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 122 ч. 2 ст. 296 КК України).

За даними слідства, 17 жовтня 2021 року депутат і двоє його знайомих під час відпочинку у кафе вступили у словесну перепалку з місцевим мешканцем. Конфлікт закінчився образами, пошкодженням майна потерпілого та спричиненням останньому численних тілесних ушкоджень – переломом нижньої щелепи і гематомами.

Вирішується питання про обрання всім підозрюваним запобіжних заходів.

Досудове слідство здійснюється слідчими відділення поліції № 2 Синельниківського районного управління поліції ГУНП у Дніпропетровській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.