Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
За фактом умисного вбивства підприємця в центрі Черкас розпочато кримінальне провадження (ФОТО)

Черкаською обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства підприємця (п. 11 ч. 2 ст. 115 КК України).

За даними слідства, 22 вересня 2021 року до поліції надійшло повідомлення про те, що в м. Черкаси по вул. Б. Вишневецького в приміщені кафе невстановлена особа, застосовуючи зброю здійснила декілька пострілів в місцевого підприємця, та зникла з місця події. Пораненого доставлено до лікарні з множинними вогнепальними пораненнями грудної клітини, від яких він помер.

Наразі триває слідство, вживаються заходи щодо виявлення і вилучення доказів, фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення та встановлення місцезнаходження правопорушника. З метою затримання стрілка на території міста Черкаси та області введено в дію оперативний план "Сирена".

Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Черкаській області. Хід розслідування взято на контроль керівництвом Черкаської обласної прокуратури.