Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
За позовом прокуратури комерційна структура поповнила бюджет столиці на понад 1,7 млн грн

Святошинська окружна прокуратура м. Києва забезпечила примусове виконання рішення Господарського суду м. Києва та стягнення до бюджету територіальної громади столиці понад 1,7 млн грн безпідставно збережених коштів за використання без правовстановлюючих документів земельної ділянки комунальної власності.

Установлено, що з грудня 2019 року приватне підприємство є власником нежитлового приміщення, яке розташоване на земельній ділянці комунальної власності площею 0,6 га по вул. Василя Стуса у Святошинському районі м. Києва.

Водночас, набувши у власність нерухоме майно, право оренди на цю земельну ділянку підприємство не оформило та тривалий час використовувало її для обслуговування свого майна без правовстановлюючих документів. Також воно не сплачувало кошти за користування земельною ділянкою.

Суд погодився з доводами прокурора, задовольнив позовні вимоги в повному обсязі та стягнув з відповідача понад 1,7 млн грн.

Під час примусового виконання судового рішення органами державної виконавчої служби в рамках виконавчого провадження перераховано до місцевого бюджету понад 1,7 млн грн.