Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
За розбещення малолітніх дівчаток судитимуть жителя Вінниці

Прокурори Вінницької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя Вінниці за фактами розбещення малолітніх, домагання дитини для сексуальних цілей, виготовлення та зберігання дитячої порнографії (ч. ч. 1, 2 ст. 156, ч. 3 ст. 156-1, ч. ч. 1, 3, 4 ст. 301-1 КК України).

Слідством встановлено, що чоловік вчиняв розпусні дії стосовно двох дівчаток, які приходили до нього додому на приватні заняття з малювання. Він здійснював фізичне та інтелектуальне розбещення дітей.

Під час навчання малюванню з натури обвинувачений попросив малолітніх потерпілих оголити тіло. Фотографував їх та знімав на відео. Ці матеріали зберігав на власних технічних засобах для особистого перегляду.

Правоохоронці виявили фото та відеозаписи у мобільному телефоні і на комп’ְֹютері чоловіка. Він намагався їх видалити, аби запобігти викриттю протиправної діяльності та покаранню.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Вінницького районного управління поліції ГУ Нацполіції в Вінницькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.