Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Зачинили знайомого в гаражі та вимагали 10 тис доларів США – повідомлено про підозру групі викрадачів

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру чотирьом особам, які незаконно позбавили волі знайомого та вимагали з нього 10 000 доларів США (ч. 2 ст. 146, ч. 4 ст. 189 КК України).

А даними слідства, підозрювані покликали чоловіка на розмову в автомобілі та повідомили, що він винен їм 10 тисяч доларів США. Чоловіку не давали вийти з машини, відібрали у нього телефон, а потім відвезли в гараж у Київській області, обіцяючи відпустити, лише якщо він заплатить гроші. Там його били та погрожували, а потім зачинили в гаражі та поїхали. Постраждалому вдалось втекти, після чого він звернувся до правоохоронних органів.

Наразі підозрюваним обрано запобіжні заходи.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Національної поліції у місті Києві за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у місті Києві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.