Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Заступники Генерального прокурора провели зустріч з делегацією Генпрокуратури та Центрального антикорупційного бюро Польщі

Перший заступник Генерального прокурора Роман Говда та заступник Генпрокурора Максим Якубовський провели зустріч з заступницею Генерального прокурора Республіки Польща Беатою Марчак та заступником голови Центрального антикорупційного бюро Республіки Польща Даніелем Карпетою, які взяли участь у Міжнародному форумі «Клептократія і незаконні фінансові потоки».

«Ми раді можливості особисто познайомитися з колегами з країни - найближчого сусіда. Впевнений, що відтепер наша співпраця стане ще ефективнішою», - підкреслив Роман Говда.

Беата Марчак від імені Генерального прокурора Польщі привітала проведення антикорупційного форуму та відзначила високий рівень професійної дискусії учасників панелей.

Максим Якубовський висловив ідею зміцнювати не лише діалог між прокуратурами найвищого рівня, а й заохочувати двосторонню співпрацю на регіональному рівні, зокрема, між спеціалізованими прокуратурами у військовій сфері.

Даніель Карпета зауважив, що форум був корисний для представників всіх правоохоронних органів, які займаються боротьбою з топ-корупцією.