Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Затримано громадянина за незаконне придбання і зберігання наркотиків

За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора повідомлено про підозру та затримано громадянина України за вчинення незаконного придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу (ч. 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, на території однієї з областей особа займається незаконним збутом особливо небезпечного наркотичного засобу - канабіс в особливо великих розмірах.

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання підозрюваного виявлено та вилучено близько 5 кг готового для збуту особливо небезпечного наркотичного засобу, понад 100 рослин конопель, насіння рослин конопель, а також автомобіль, нарізну вогнепальну зброю та майже тисячу набоїв до неї. Вартість «продукції» за цінами чорного ринку складає майже 2 млн грн.

На даний час вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Проводяться першочергові слідчі та інші процесуальні дії.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Головно слідчого управління Національної поліції України.