Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Затримано та повідомлено про підозру особам, які пограбували телеведучого

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру двом особам, які вчинили напад на телеведучого з метою пограбування (ч. 2 ст. 186 КК України).

За даними слідства, 7 січня 2022 року двоє осіб, перебуваючи поблизу будинку по проспекту Перемоги у м. Києві, побачили потерпілого. З метою заволодіння його майном спричинили декілька ударів руками та ногами в область голови та грудної клітини, після чого відібрали в нього грошові кошти, банківську картку та мобільний телефон.

За результатами проведених оперативних заходів обох нападників вдалося встановити та затримати. Ними виявилися уродженці Миколаївської та Волинської областей. Один з них раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та незаконне зберігання наркотиків, інший – має статус обвинуваченого у провадженні за фактом вчинення крадіжки.

Наразі затриманим повідомлено про підозру та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням застави.

Досудове розслідування триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.