Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Затверджено графік проведення співбесід з кандидатами на посади прокурорів в окружних прокуратурах

Кадровими комісіями з добору на зайняття вакантних та тимчасово вакантних посад прокурорів в окружних прокуратурах і спеціалізованих прокуратурах у військовій та оборонній сфері (на правах окружних) затверджено графік проведення співбесід з метою виявлення відповідності вимогам професійної компетентності та доброчесності кандидатів на вакантні посади прокурорів  в окружних прокуратурах і спеціалізованих прокуратурах у військовій та оборонній сфері (на правах окружних):

ГРАФІК на 6 – 17 вересня 2021 року

Співбесіди проводяться кадровою комісією з кандидатами в усній формі державною мовою.

До початку співбесіди кандидат виконує практичне завдання з метою встановлення кадровою комісією його рівня володіння практичними уміннями та навичками.

ЗРАЗОК ПРАКТИЧНОГО ЗАВДАННЯ

Співбесіди з кандидатами проходитимуть з 6 по 17 вересня 2021 року за адресою: м. Київ, вул. Юрія Іллєнка, 81Б (Тренінговий центр прокурорів України).

При написанні практичного завдання дозволяється користуватися паперовими текстами КПК, КК та Конвенцією про захист прав людини та основоположних свобод, які кандидати забезпечують самостійно.

При собі необхідно мати паспорт громадянина України або інший документ, що посвідчує особу.

Нагадуємо, що кандидат вважається повідомленим про дату, час та місце проведення співбесіди з моменту оприлюднення графіка на офіційному вебсайті Офісу Генерального прокурора.

До проведення співбесіди фізичні та юридичні особи мають право подавати до Офісу Генерального прокурора будь-яку інформацію, яка може свідчити про невідповідність кандидата критеріям доброчесності, шляхом надсилання такої інформації відповідній кадровій комісії, у тому числі на визначену кадровою комісією адресу електронної пошти - [email protected].

Кандидати, які згідно графіку проходитимуть співбесіди 6 - 17 вересня 2021 року, можуть звертатися до кадрових комісій з добору на зайняття вакантних та тимчасово вакантних посад прокурорів в окружних прокуратурах і спеціалізованих прокуратурах у військовій та оборонній сфері (на правах окружних) на електронні адреси : 

[email protected] - перша кадрова комісія

[email protected] - друга кадрова комісія

[email protected] - третя кадрова комісія

[email protected] - четверта кадрова комісія

[email protected] - п’ята кадрова комісія

[email protected] - шоста кадрова комісія

[email protected] - сьома кадрова комісія

[email protected] - восьма кадрова комісія