Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Завдяки спецпрокуратурі на користь МОУ стягнуто майже мільйон гривень

Спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Центрального регіону забезпечено виконання рішення Господарського суду м. Києва про стягнення банківської гарантії на суму близько 1 млн грн.

Встановлено, що в липні 2018 року банком видано банківську гарантію, згідно з якою він бере на себе зобов`язання виплатити Міністерству оборони України суму коштів, визначених цією гарантією, у разі невиконання або неналежного виконання постачальником умов договору поставки.

У зв’язку з тим, що постачальник порушив строки виконання договірних зобов’язань, внаслідок чого товар був поставлений із запізненням на 33 дні –Міноборони направило до банку вимогу щодо сплати суми банківської гарантії на суму близько 1 млн грн.

Спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Центрального регіону до Господарського суду м. Києва подано позов про зобов’язання банківської установи виплатити на користь Міністерства оборони України суму банківської гарантії, який був задоволений в повному обсязі.

 

За матеріалами Спеціалізованої прокуратури у військовій

та оборонній сфері Центрального регіону