Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Заволодіння 3,5 млн грн бюджетних коштів на ремонті доріг – судитимуть підрядника

Печерською окружною прокуратурою міста Києва скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора приватного товариства за фактом службового підроблення та заволодіння бюджетними коштами, виділеними на ремонт доріг (ч. 1 ст. 366, та ч. 2-5 ст. 191 КК України).

Розслідуванням встановлено, що товариство у 2018 році на замовлення Личанської, Малютянської та Білогородської сільських рад Київщини здійснювало поточний ремонт асфальтових доріг. З метою заволодіння коштами державного бюджету директор товариства вніс до офіційних документів неправдиві відомості щодо об’єму та вартості робіт. Це призвело до збитків державі в особі зазначених сільських рад у сумі майже 3,5 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося Печерським управлінням поліції ГУ Нацполіції у м. Києві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Київської міської прокуратури