Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Заволодіння майном міжнародного аеропорту «Чернівці» на понад 600 тис грн – повідомлено про підозру колишньому головному бухгалтеру

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури колишньому головному бухгалтеру комунального підприємства повідомлено про підозру у заволодінні майном шляхом зловживання службовим становищем, несанкціонованому втручанні у систему бухгалтерського обліку та службовому підробленні(ч. 2 ст. 191, ч. 3 ст. 191, ч. 1. ст. 362, ч. 3 ст. 362, ч. 1 ст. 366 КК України).

За даними слідства, упродовж 2019-2020 років жінка здійснювала замовлення та оплату за товар без відома керівництва, ставила на баланс підприємства, а надалі списувала придбане і привласнювала його. За такою схемою вона заволоділа побутовою та кухонною технікою, канцелярським приладдям, посудом, жалюзі та іншими товарно-матеріальними цінностями на загальну суму понад 600 тис грн.

Досудове розслідування у кримінального провадженні здійснюють слідчі поліції ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Чернівецькій області ДСР Нацполіції України, із залученням спеціалістів Управління Західного офісу Держаудитслужби у Чернівецькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.