Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Заволодіння понад 1,1 млн грн бюджетних коштів на будівництві велодоріжок у Львові – підозрюють підрядника

За процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури міста Львова повідомлено про підозру директору підприємства у незаконному заволодінні майном та службовому підробленні (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

За даними слідства, Львівською міськрадою з товариством було укладено договір на будівництво велодоріжок на трьох вулицях Львова. Директор склав та підписав офіційні документи, до яких вніс неправдиві відомості. Значно завищивши вартість виконаних робіт, він заволодів понад 1,1 млн грн.

Слідчі дії тривають, вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється слідчими слідчого відділу № 1 Львівського районного управління поліції Головного управління Нацполіції у Львівській області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Львівської обласної прокуратури