Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Зберігання та збут дитячої порнографії – повідомлено про підозру матері малолітніх дітей

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Святошинської окружної прокуратури міста Києва викрито та повідомлено про підозру громадянці за фактом зберігання та збуту дитячої порнографії (ч. 2, 3 ст. 301-1 КК України).

За даними слідства, підозрювана збувала в інтернеті за грошову винагороду фото та відео матеріали зі сценами статевих відносин відвертого порнографічного змісту за участі дітей.

Правоохоронці провели обшук за місцем її проживання, вилучили фото та відео-матеріали порнографічного характеру, комп’ютерну техніку та мобільні термінали. Перевіряється інформація щодо створення жінкою порнографічного контенту із залученням її власних дітей 14 та 9 років.

Наразі жінку затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу. Також прийнято рішення про вилучення у неї дітей.

Досудове розслідування здійснюється Святошинським управлінням поліції ГУ Нацполіції в м. Києві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.