Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Жорстоке вбивство 13-річного хлопця – підозрюється мешканець м. Дніпро

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру мешканцю м. Дніпра за фактом умисного вбивства малолітньої дитини та зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів без передбаченого законом дозволу (п. 2 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України).

За даними слідства, у серпні 2022 року чоловік, маючи конфлікт з родиною потерпілого, зайшов до їх домоволодіння, де на той час перебував 13-річний хлопець. Переконавшись у відсутності батьків, підозрюваний вистрілив з вогнепальної зброї у дитину та наніс численні удари ножем по тілу. Від отриманих травм хлопчик помер на місці.

У ході проведення санкціонованих обшуків за місцем мешкання та гаражному приміщенні підозрюваного вилучено гранати, пістолети, набої і холодну зброю.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу – тримання під вартою.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.