Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Андрій Костін: Керівника окружної прокуратури та заступника голови РДА у Вінницькій області викрито на корупції

Керівника окружної прокуратури у Вінницькій області та заступника голови районної адміністрації затримано під час одержання неправомірної вигоди. Про це повідомив Генеральний прокурор Андрій Костін під час координаційної наради керівників органів правопорядку.

"Це ще один приклад нашої спільної роботи з самоочищення. Хотів би подякувати всім органам правопорядку ​​– кожна структура робить свій внесок в процес самоочищення. Це також дуже важливий сигнал для суспільства: ми демонструємо, що ніхто в наших лавах не толерує корупцію, і що ми спільними зусиллями готові з нею безкомпромісно боротися", - наголосив Генпрокурор.

За даними слідства, за пособництва заступника голови РДА, керівник окружної прокуратури отримав хабар від директора одного з підприємств. За гроші він обіцяв закрити кримінальне провадження та повернути вилучене майно. Його затримали на одержанні частини неправомірної вигоди у 2000 доларів США. Загальна сума неправомірної вигоди склала 4000 доларів США. Затриманим готується повідомлення про підозру. 

Андрій Костін також наголосив на необхідності посилення роботи антикорупційних органів, результати діяльності яких важливі як для українського суспільства, так і для міжнародних партнерів.

"Наш пріоритет: обʼєднання зусиль задля того, щоб робота антикорупційної інфраструктури була більш ефективною. Ми маємо результати спільної співпраці не тільки по справам, які розслідуються НАБУ, але також маємо багато спільних реалізацій в контексті роботи різних органів досудового розслідування. І цю практику будемо поширювати", - констатував Андрій Костін.